...tervetuloa seuraamaan väkerryksiäni ja ajatuksiani - toivottavasti viihdyt ja palaat uudelleen!

maanantai 23. tammikuuta 2012

Väkerryksiä...

Eilen illalla tein jotain salaperäistä - leikkasin huopapaloja ja kiinnitin niihin vähän luonnonarua - mutta mitä näistä jossain vaiheessa tulee, pidän salaisuutena toistaiseksi...
Tänään töistä tullessa levittelin saman tien Sinelliltä tilaamiani puusydämiä ja käsittelin ne tummanruskealla kyllästysaineella...näidenkin lopputulos on vielä salaisuus.
Sain tänään ensimmäisen viestin salaiselta neuleystävältäni - jännittää kuin lapsena joulupukkia odotellessa, mitä tämä SNY tuo tullessaan ;o). Olen jo vähän koonnut omaa pakettiani lähetettäväksi kohti salaista neuleystävääni - vielä pari juttua käyn ostamassa ja vien paketin postiin - toivottavasti pakettini ilahduttaa vastaanottajaa!

Huomaan olevani salaperäisellä päällä tänään - mutta kaikkea ei voi paljastaa, koska ikinä en voi tietää, kuka käy blogiani lukemassa ;o). Tämä ilta kuluu lapasten parissa, joten mukavaa iltaa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Mitä ihanaa näistä tuleekaan.
    Materiaali on ainakin mitä ihaninta ja värit kanssa.
    Koskas tämä jännityksenpito loppuu?

    -Matonkude-

    VastaaPoista
  2. Nämä ovat Matonkude tontun touhuja, joten jännitys jatkuu vielä useamman kuukauden ;o). En uskalla paljastaa enempää ennakkoon, koska tiedän, että blogiani lukee sellaisetkin, joita mahdollisesti tonttu muistaa...

    VastaaPoista