...tervetuloa seuraamaan väkerryksiäni ja ajatuksiani - toivottavasti viihdyt ja palaat uudelleen!

maanantai 27. helmikuuta 2012

Loman aatto...

Huhhuh, nyt voin kehua itseäni siitä miten reipas tyttö olen - kannoin nimittäin matot ja petivaatteet ulos lumihankeen samantien, kun tulin töistä. Nyt, reilun neljän tunnin jälkeen tupa on siivottu rakkaitten tyttöjeni avustuksella (kiitos vielä tuhannesti!). Nyt on mukava tulla huomenna töistä ja aloittaa viikon loma, kun ei tarvitse miettiä, että "minä päivänä sitä siivoais" - nyt voin toteuttaa sen, mitä viime postauksessa haaveilin lomasta...jippii!!! Kävi hassu juttu, kun olin kantamassa mattoja takaisin sisälle - pihaan asteli joku yli-innokas siivoustuotekauppias, josta en meinannut päästä millään eroon. Tyyppi yritti ja yritti kaupata tuotteitaan ja siinä samalla kantoi mattoja mun kanssa sisälle...hihhii...

Kesken siivouksen oli pakko hakea kamera sisältä - katsokaapa, miten upea auringonlasku meidän pihasta näkyi. Kotimme pihasta näkyy järvi ja auringonlasku on monesti tosi upea.

Nyt on mukava jatkaa väkertämistä - tällä hetkellä puikoissa viistosukat, joihin löysin ohjeen täältä, tekele näyttää kyllä vielä siltä, että ihmetyttää, voiko tästä oikeasti tulla joskus sukka???? Lankana tässä on SNY:n lähettämä Lana Grossa, joka tuntuu tosi mukavalta neuloa.

Haaveilen jo Heijastuksia-sukkien aloittamisesta, niihin löytyy kyllä langat...lankalakko siis pitää ;o)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti