...tervetuloa seuraamaan väkerryksiäni ja ajatuksiani - toivottavasti viihdyt ja palaat uudelleen!

lauantai 24. maaliskuuta 2012

Kuurupiiloa...

...Rinkeli päätti leikkiä kuurupiiloa - hyviä piilopaikkoja olivat keittiön tuoli ja mun väkerryskorini...
 Tällä reppanalla on toinen takatassu vähän kipeänä, ontuu sitä, muttei se kyllä tunnu tahtia juurikaan haittaavan. Nyt on tulehduskipulääkekuuri meneillään ja jos ei auta, niin sitten mennään röntgeniin. Hyvältä näyttää ainakin nyt, tuntuu siltä, että lääke tehoaa.

Heijastuksia-sukat on vihdoinkin valmiit ja tänään oli jo ratsastuslenkillä jalassa ja kyllä oli lämpimät. Kuvassa näyttää vähän hassulta, kun ratsastushousut pönköttää alla, mutta sukat on just passelit mun pohkeilleni. Mukava ratsastuslenkki oli muutenkin - viiletettiin harja hulmuten piiiiitkäää ylämäkeä ylös ja käytiin tutkimassa yksi uusi polku, jota ei ole ennen menty...
Väkertelin tänään vanhoista lasitölkeistä kynttilälyhtyjä - kiepautin yläosaan pitsiä rusetiksi ja pukkasin kynttilän sisälle...helppoa ja halpaa ja lopputulos oli hieno! Taustalla näkyy myös esikoistyttären työharjoittelussa tekemä upea kukka-asetelma.
 Tämän viikon aikana on valmistunut myös salaisuuksia - valmiista jutuista kuvaa en taida laittaakaan, jotta salaisuus säilyy, mutta näistä syntyy siis jotain keväisiä yllätyksiä ;o). Takana viime keväänä tekemäni Tilda-kissapariskunta ja seinällä valokranssi, jonka olen tehnyt pari vuotta sitten.
Tänään pääsikin puikoille Janne-lanka kahdessa eri marjapuuron sävyssä ja näistä omasta päästä tehdystä mallista syntyy sukat.
 p.s. muuta mukavaa, jota tällä viikolla on tapahtunut;

* kahtena iltana suloisen Tobias-vauvan (8 kk) seuraa
* yhtenä iltana rakkaan ystäväni (joka on myös serkkuni) kanssa pitkä kävelylenkki ja hyvää pizzaa - terapeuttista!
* ensimmäisen kerran uskalsin ajaa pyörällä joulukuisen kaatumisen jälkeen

Rentouttavaa viikonlopun jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Noista sukista tuli aivan mahtavan ihanat! Kyllä sie oot taitava! Maaliskuun paketti saapuun ihan näinä päivinä, meni tällä kertaa viimeiseen mahdolliseen lähetyspäivään saakka. Toivottavasti jaksoit odotella ilman suurempia itkupotkuraivareita :).
    Terkuin,Sny

    VastaaPoista
  2. Kivaa, kun on jotain, mitä odottaa - tänä aamuna jo tallustin odottavaisin mielin postilaatikolle, mutta vielä ei posteljooni ollut tuonut pakettiasi...Ehkäpä huomenna tai torstaina...

    Kovasti olen kyllä pakettiani odottanut, sitä en voi kieltää, mutta ilman itkupotkuraivareita on selvitty ja hyvää kannattaa odottaa ;o)

    VastaaPoista