...tervetuloa seuraamaan väkerryksiäni ja ajatuksiani - toivottavasti viihdyt ja palaat uudelleen!

keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Pellavainen paketti...

...Dropsin Lin-lankaa löytyi huhtikuun SNY-paketista - isoo kiitos sinulle salainen ystäväni! Osaat yllättää joka kuukausi uusilla tuttavuuksilla, en ole tästäkään langasta koskaan tehnyt mitään ja nyt löysin ihanan Annis-huivimallin, joten toivottavasti tästä langasta tulee joku päivä oma Annis...Paketissa oli myös herkullisia pikkuleipäohjeita sisältävä "Maistuvat pikkuleivät"-vihkonen - jostain syystä siellä huutaa minttusuklaakakut leipojaansa, lieneekö syynä se, että minttusuklaa on suuri heikkouteni?
Huhtikuun SNY-paketti kiinnostaa myös Rinkeliä ja Ropsua
- paketissa oli lankaa, suklaata ja "Maistuvat pikkuleivät"-vihkonen.
Rinkeli pääsi tötteröstään ja tikeistään tänään ja voi tätä onnen päivää, nytkin Rinkeli nukkuu onnellisena sohvapöydän alla kahden viikon jälkeen ilman tötteröä. Haava ja jalka on parantunut todella hyvin ja kaikki näyttää oikein hyvältä ;o).


Jotenkin sitä näin keväällä rupiaa villasukat ja lapaset vähän tökkimään ja kaipaa jotain kevyempää väkertämistä ja virkkaaminen on mukavaa kesäpuuhaa. Kaivelinkin lankavarastoani ja sieltä löytyi Mandarin Petit-lankaa, josta tein pari vuotta sitten ystäväni vauvalle housut ja paidan ja laskin lankatarpeen aivan väärin ja tilasin liikaa lankaa. Näistä tulee jossain vaiheessa kesäkassi, johon laitan kangasvuoren, koska kassi taitaa venyä muuten, sillä laukussani on aina niin paljon tavaraa, kuten varmasti meillä kaikilla '"naisimmeisillä".
Nyt täytyy tunnustaa...ratkesin viime perjantaina, kun kävin työreissulla Helsingissä ja samalla Kädentaitomessuilla messukeskuksessa...siellä oli eräällä osastolla todella kauniit virkatut lapaset, enkä malttanut olla ostamatta lankoja ja ohjetta. Tunnustetaan nyt sitten kaikki kerralla...tilasin tyttären kietaisuhuiviin langat, sillä hän haluaa mustan huivin ja omasta varastosta ei sopivaa mustaa lankaa löytynyt...Annan itselleni anteeksi nämä retkahdukset, kunhan näistä ei tule tavaksi...Kuvassa näkyy muuten takana yrttiviljelmäni - siellä on jo kovasti elämää...
 Nyt on mukavaa istua pitkän ja reippaan maastolenkin ja suihkun sekä iltateen jälkeen telkkarin ääressä loppuilta ja virkata kesäkassia. 

Mukavia toukokuun alkupäiviä kaikille!

4 kommenttia:

 1. Ihanaa, että sait tuota lankaa =D

  Minä tuota pellavalankaa olen katsonut, josko sitä itselleni tilaisin. Mutta sen laatu minua on askarruttanut. Nyt voisinkin sinulta kysäistä sitä, että onkos se pehmoisen tuntuista vai pikemminkin karkeaa?

  Ethän sinä nyt minun mittapuuni mukaan ollenkaan pahasti ratkennut hankintoihin. Ja kaikille ostoksille jo tiedät tarkoituksenkin.

  Mukavaa ja aurikoista toukokuuta sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lanka tuntuu mukavan pehmoiselta, ei ollenkaan karkean tuntuista, mutta uskoisin, että vaatii varmasti isot puikot, jotta lopputuloksesta tulee miellyttävä.

   Kiitos mukavista sanoista, jotten retkahtanut liikaa lankaostoksissani...ja nyt en tosiaankaan ostanut vain siksi, että "kun oli niin ihanaa lankaa"...

   Poista
  2. Voi kiitos Kirsi kun toimit minun tuntoaistinani =D
   Rohkaistuin nyt tilaamaan ko. pellavaa itsellenikin.
   Saapi nähdä mitä meillä kummallakin tahoillamme sitten aikanaan langoista syntyy!

   Poista
 2. Kiva paketti ja ihanat kisut! :) Ja mitkä nimet, tosi suloiset! :)

  VastaaPoista