...tervetuloa seuraamaan väkerryksiäni ja ajatuksiani - toivottavasti viihdyt ja palaat uudelleen!

tiistai 19. kesäkuuta 2012

Oho, onpas...

...aika kulunut sitten viime päivityksen...No, kiirusta on kyllä pitänyt töissä ja myös kotona, jossa olen innostunut tekemään suursiivoja! Ei, en harrasta suurempia "juhannus"- ja "joulusiivoja", siivoan silloin paremmin, kun iskee insipiraatio ja tämä inspiraatio nyt sitten sattuu osumaan tähän juhannuksen alle. Nyt on siivot tehty, vielä ikkunoiden pesu ulkoa ja se on siinä. 

Väkerryksiä on tässä muutaman viikon aikana syntynyt ihan kiitettävästi - uusiakin kokeiluja pitkästä aikaa ompelukoneen ja saumurin kanssa!

Tässä viimeisten viikkojen väkerrykset...
  
pussukoita ja lisää pussukoita...
 kietaisuhuivi...
  
 Annis-huivi...
 suvun pienimmille "miehille" sammakkopipot...

lisäksi toiselle aurinkoinen lippis...
 
 sain vihdoin ja viimein laitettua aikoja sitten tilaamani sisustustarran keittiön seinälle ja varsin tyytyväinen olen, sopii tuohon kuin "nenä päähän"
'
 meillä kukkii mandariinipuu upeasti sisällä - hedelmiä on varmastikin lähemmäs 20...
Tämän viikon harjoittelen kesäloman viettoa, sitten menen muutamaksi viikoksi töihin ja jatkan lomailua kolme viikkoa - mukavaa!! Varsin mukavasti on tämän viikon "harjoittelu" mennyt - ihanaa, kun ei tarvitse kellon kanssa juosta kilpaa ja saa touhuta kotona omaan tahtiin ja mitä huvittaa. Loma alkoi mukavasti sunnuntaina, kävin ratsastamassa ja sitten paransin maailmaa rakkaan ystäväni kanssa puhelimessa lähes tunnin. Eilen käytiin tyttärien kanssa vähän humputtelemassa, tänään sain nauttia pikkuisen T:n vierailusta, joka kävi äitinsä kanssa ilahduttamassa isotätiä ja huomenna lisää humputtelua tyttärien kanssa ja luultavasti pitkä maastolenkki Turren kanssa. Mitä muuta loppuloma tuo tullessaan, sitä en vielä tiedä. Suunnitelmia on kovasti - aion vierailla oman kummitätini luona jonain päivänä, hakea askartelulipaston laatikot hiottavaksi, hankkia heinäseipäitä ja väkertää niistä jotain ja...ja...ja...ja...huhhuh, tässähän pukkaa kiirusta. Mutta minkäs luonteelleen voi, kun ei osaa olla jouten, koko ajan pitää touhuta jotain...ja tämä on niin mukavaa...
Mukavaa ja rentouttavaa juhannusta kaikille!

4 kommenttia:

  1. Vaikka vaikka vaikka mitä ihanaa olet tehnyt!!!!
    Ja vielä on noin monta väkerrystä tekemättäkin, huh!
    Ihan jo heikottaa =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikkia en ehtinyt ihan lomalla tehdä - mutta tänään töitten jälkeen jatkoin eli hain ne heinäseipäät ja kuskasin askartelulipaston laatikot kotiin...joten projektit etenee ;o)

      Poista
  2. Kiitos ihanasta sammakkopiposta! Innostuin itsekin niin että ostin ompelukoneen! =)
    Aivan ihania pussukoita oot tehnyt, voisin ehkä tilata sulta tuollaisen pöllöpussukan... Niin ja noi mandariinit! Mäkin haluan tuollaisen puun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi, että pipo oli iso, mutta onneksi on kasvunvaraa ;o) - isoäitin saumurilla on hyvä hurautella pipoja ;o)

      Tuu käymään joskus, mulla on vaikka ja millaisia ihania kankaita, pöllökangasta on muistaakseni toistakin laatua. Teen mieluusti niitä!

      Poista