...tervetuloa seuraamaan väkerryksiäni ja ajatuksiani - toivottavasti viihdyt ja palaat uudelleen!

keskiviikko 1. elokuuta 2012

Pelkkää raitaa mustikkametsällä...

...tästä se lähtee - kuvitelkaa, tällänen kasa Marimekon raitatrikoita n. 30 €, mun mielestä halpa! Tästä kasasta taitaa tulla useampikin tusina pipoja ;o)
Täytyihän näitä jo testata - tässä ensimmäiset värkkäykset, mun mielestä varsinkin tuo omasta päästä suunniteltu solmupipo on aika söpö...Tämä setti on muuten valmis, mutta housut meinaan vielä tehdä ja paidasta puuttuu neppari takaa. Nämä suuntaavat matkansa n. 40 kilometrin päähän pikkuiselle I:lle...
Kävin eilen mustikassa - nimittäin meidän pakastimessa, kun nyt ei sattuneesta syystä meikäläisestä ole mustikkametsään tänä vuonna. Mun on tehnyt niin monta päivää mustikkapiirakkaa mieli, jotta tein eilen pellillisen ja ai että oli hyvää - tuli maisteltua sitä ilman jäätelöä, jäätelön kera (pakastimessa ei ollut vaniljajätskiä, mutta tiikerijäätelökin sopi kovasti) ja vielä kermavaahdonkin kera - nam!
Nyt olen päättänyt, että loppusairasloman tehtailen vain perusvillasukkia ja katselen olympialaisia - ompelukone saa olla nyt ainakin ensi viikon loppuun saakka rauhassa. Kävin nimittäin tänään lääkärissä, kun jalka on ollut tässä viikon verran vähän ärhäkkänä. Kipsi napattiin pois, koska hermot olivat pinteessä (lääkäri pelotteli jo, että voi olla, että on tullut hermovaurio jalkaan, joka saattaa vuodenkin ärhennellä...). Luutumista oli jo onneksi kuitenkin tapahtunut, mutta ei kuitenkaan ollut kunnolla luutunut. Nyt ensi viikon perjantaihin saakka en saa varata jalalla yhtään, sitten viikon verran pikkuhiljaa puolivarauksella ja ensimmäisenä työpäivänä saan sitten ruveta pikkuhiljaa kävelemään. Jos tuo luu sattuisi nyt napsahtamaan uudestaan poikki, niin se olisi kuulemma sitten heti leikkaus edessä. Kysyin lääkäriltä varovasti, jotta koskahan voisin taas ratsastaa, niin kielsi ehdottomasti ainakaan ennen syyskuun alkua edes kokeilemaan...Ette muuten usko, miten mukavalta tuntui, kun tulin lääkäristä kotiin ja sain PESTÄ jalkani kunnolla! Oikein kun totta puhutaan, mun maalaisjärki kyllä vähän väittää, jotta tuosta kintusta, joka näyttää vartin pystyssä olemisen jälkeen tältä, ei kyllä vielä reilun parin viikon päästä ole kintuksi, jolla kävellään - ootteko samaa mieltä? Saas nähdä, miten käy, nyt pitää vaan olla tosi, tosi varovainen...
SNY-emo Heidi on muuten taas ahkeroinut ja laittanut alulle uuden kierroksen - arvatkaas kuka laittoi jo "hakemuksen" kierrokselle? Jos kiinnostuit, mistä on kyse, lue lisää täältä!

Palataan taas - mukavaa keskiviikon jatkoa kaikille!

6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Hihii - kiitos...kun saan nepparit jostain ja housut tehtyä, laitan postia tulemaan tai sitten laitan viestiä, jotta piipahtakaahan meillä ;o)

      Poista
  2. Vieläkkö se jalka on noin turvoksissa ??? =O

    Ooppas juu nyt vaan ihan rauhallisesti olympialaisten katsojana kudin käsissä.

    Kauniit kankaat ja minustakin halvalla. Oikea 'SuloVileeniyttä' ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vaan, kinttu on edelleen tuon näköinen ja säärikään ei ollut yhtään "surkastunut" kipsin alla, joten koko jalka on turvoksissa...

      Juuri äsken aamukaffilla kattoinkin, että mitä mahtaa olympialaisissa tulla tänään, joten linnoittaudun kyllä koko päiväksi telkkarin ääreen jalka jättipallon päällä (suosittelen jättipalloa, jos jollakulla on sama tilanne, antaa mukavasti periksi, ei paina mihinkään ja samalla voi vähän jumpata jalkaansa).

      Kankaat oli kyllä tosi edulliset, taidan tässä syksyn aikana väkertää niistä pipoja joulumyyjäisiin...

      Poista
  3. Raitakankaat jaksaa aina vaan ihastuttaa!
    Pitäisi itsekin täydentää varastoa. ;)

    Toivottavasti jalka paranee pian!
    Mukavaa viikkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, nuo raitakankaat on ihanan piristäviä - kunhan vaan pystyisin ompelemaan lisää ;o)

      Kiitos toivotuksista - mukavaa viikkoa myös sinulle!

      Poista