...tervetuloa seuraamaan väkerryksiäni ja ajatuksiani - toivottavasti viihdyt ja palaat uudelleen!

sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Paljastuksia...

...nyt voin paljastaa isoja asioita, joita olen pitänyt sisälläni jonkin aikaa - perheelläni on suuria muutoksia tulossa, nimittäin asumisen suhteen. Olemme myymässä omaa kotiamme, jossa olemme viihtyneet erinomaisesti viimeiset seitsemän vuotta. Syy siihen, miksi tähän päädyttiin on se, että olemme muuttamassa  mieheni sukutaloon (täältä löytyy kuvia pihapiiristä) ja houkutus on niin suuri, ettei siitä voi kieltäytyä. 

Jos jollakulla on siis tiedossa perhe, joka etsii taloa Etelä-Pohjanmaalta, tässä olisi tilaisuus - ks. myynti-ilmoitus.

Tässä muutamia kuvia myytävästä kodistamme 
olohuone
keittiö 
olohuone 
saunan pukuhuone 
yksi kolmesta makuuhuoneesta
Talossa on 3 makuuhuonetta, olohuone, keittiö, kodinhoitohuone, työhuone ja paljon varastotilaa. Remonttia on viimeisten vuosien aikana tehty paljon, mm. huopakatto, käyttövesiputket ja lämmitysjärjestelmä uusittu  - pintaremontti on tehty keväällä 2011 ja pihakivetys uusittu tänä kesänä.
Talomme sijaitsee erittäin rauhallisella asuntoalueella järven ja pienvenesataman välittömässä läheisyydessä vain kilometri keskustasta. Hiekkapohjainen ja lapsiystävällinen Kuortaneenjärvi sijaitsee vain parin sadan metrin päässä, joten uimaan pääsee lähes kotipihasta. Talomme sijaitsee isolla puisella tontilla ja on tien viimeinen.
Ala-asteelle ja yläasteelle on matkaa n. 1,5 kilometriä ja lukiolle n. 2,3 kilometriä.

Laittakaahan sanaa kiertämään ;o) 


1 kommentti:

  1. aivan ihana tuo teidän tulevan kotinne pihapiiri, toki nykyinen kotikin näyttää ihanalta. harmi, ettei ole tarvetta...
    -SNY-

    VastaaPoista