...tervetuloa seuraamaan väkerryksiäni ja ajatuksiani - toivottavasti viihdyt ja palaat uudelleen!

sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Isoja kiitoksia ja paljastuksia...

Huhhuh, mikä syksy ollut - pitkän pitkiä päiviä, turhautumista, onnistumisen iloa, onnen ja väsymyksen kyyneleitä, mutta nyt on kaikki pian valmista, jouluksi, kuten haaveilinkin. 

Koti on tuvan osalta pieniä silauksia vaille valmis, onneksi saan olla tämän viikon lomalla, niin saan viimeistellä. Talli saatiin valmiiksi lauantaina ja sunnuntaina sitten muuttivatkin meidän omat hepat kotiin eli Turre ja Savo. Hevosillakin on ihmettelemistä - uusi talli ja uusi kaveri, mutta onneksi tuntuivat ainakin "seinänaapureina" tallissa tulevan hyvin toimeen, uteliaana nuuhkivat toisiaan korvat hörössä. Aamulla, kun kuuden jälkeen menin talliin, sain kaksi uneliasta hörähdystä tervehdykseksi ja Savo kömpi unisena venytellen ylös eli oli nukkunut makuullaan yön, mikä on ERITTÄIN hyvä merkki siitä, että luottaa uuteen paikkaan ja uuteen kaveriinsa. Pian lähden viemään "poijat" ulos, kunhan vähän vielä päivä valkenee. Ajatelkaa, tästä olen haaveillut aivan pikkutytöstä asti, että minulla on joskus hevosia omassa pihassa ja nyt, monen kymmenen vuoden haaveilun jälkeen se on toteutunut! Iso kiitos siitä, että talli tuli valmiiksi näin nopeasti, kuuluu rakkaalle isälleni sekä "Juntille" - KIITOS! Toivon myös, että edesmennyt isoisäni, jonka kanssa pikkutyttönä ollessani yhdessä haaveilimme siitä, että ostamme yhteisen hevosen, näkee pilvenreunalta tyttärentyttärensä touhuja...Turre (ja minä myös!) haluaa erityisesti kiittää Aria ja Tuijaa äärimmäisen hyvästä hoidosta viimeisen neljän vuoden osalta!!!

Pitkin syksyä on salainen neuleystäväni piristänyt minua monella tapaa ja olenkin monesti miettinyt, että kuka ihmeen ihana ihminen osaa piristää minua kaiken hässäkän keskellä. Nyt ei tarvitse sitä enää miettiä, sillä viime viikon loppupuolella sain paketin, joka paljasti kaiken. Näiden ihanien piristysten takana on ollut Blue Nun, jota haluan kiittää tuhannesti! Kunhan tämän elämä rauhoittuu, aloitan tekemään huivia, johon sain häneltä jo aiemmin syksyllä langat ja ohjeet ja samalla nautin muista pakettien piristityksistä! Joulukuun paketissa sain 2 kerää pehmeääkin pehmeämpää Alpaca-lankaa, jouluisen kirjan, jota ei onneksi hyllystäni vielä löytynyt, tonttutekemispaketin sekä synttärilahjan, jota en saa avata kuulemma kuin vasta synttäripäivänä eli vielä pitää malttaa kuun loppuun...KIITOS sinulle SNY paketeista! 


3 kommenttia:

  1. Hienoa, että olette saaneet kodin remontin loppusuoralle.
    Kovasti mietin, että mahtaako kirja löytyä jo sinulta, mutta onneksi ei.
    Oikein rauhallista Joulua sinulle!

    VastaaPoista
  2. Kiitos ihanista paketeista! Ja hauskaa Joulua sinulle!

    VastaaPoista