...tervetuloa seuraamaan väkerryksiäni ja ajatuksiani - toivottavasti viihdyt ja palaat uudelleen!

torstai 24. tammikuuta 2013

Voi hyvää päivää...

...joopa joo...eilen odotti sitten kiva ylläri, kun tulin kotiin töistä - meidän "poijilla" eli Sampalla ja Turrella oli vissiin ollut vähän tylsää...Mahtavaa - juuri kun olin ajatellut leipoa jotain, niin ei muutakuin aidan korjaukseen, poikien aikaansaannoksena oli nimittäin 4 poikkimennyttä tolppaa ja nauhat sikinsokin, jep, jep...Samppa oli käynyt tutustumassa naapurin peltoon ja kiertänyt siellä ringin ja oli sitten todennut ilmeisesti, että "muu maa mustikka, oma maa mansikka" ja tullut takaisin tarhaan, josta vanhempi tyttäreni oli löytänyt herran rouskuttamassa tyytyväisenä kuusenoksaa sen näköisenä, että "missään en muuten oo käyny...". Turre ei ollut ilmeisesti käynyt missään, oli jäänyt tarhaan ihmettelemään. 
 
Tänään oli sitten Turren vuoro tempaista - olin vienyt jo Sampan talliin ja olin taluttelemassa Yatzya sisälle, niin kappas vaan, kukas se siellä tallin oven edessä napsi heiniä, Turrepa hyvinkin! Meidän vanha herra oli ollut sitä mieltä, että muahan ei muuten viimeisenä sisälle tuoda ja tullut itse portista läpi! Piti pari sekuntia miettiä, että kääk, mitäs mä nyt teen - Yatzy toisessa kädessä narun päässä ja Turre toisella puolella ilman narua...onneksi taskussa oli pari hevosnamia, joiden avulla sain Turren pään heinäkasasta ylös ja pukattua sen menemään talliin päin - mahtoi olla näky, kun toisella kädellä työnnän Turrea takapuolesta sisälle ja toisella talutan Yatzya ;o). Kun routa sulaa, teen sellaisen norsuaitauksen, jotteivät varmasti lähde omille teilleen! Eipähän ainakaan tuu aika pitkäksi näiden ihanien karvaotusten kanssa...

SNY-kierroskin pääsi alkuun - sain tänään postissa uudelta ystävältäni ihastuttavan itse tehdyn keväisen kortin, jossa lupailtiin minulle paketteja pitkin kevättä, JIPPII! Kiitos kauniista kortista, jännittää kamalasti, mitä kaikkea kevät tuo tullessaan! Laitoin kortin roikkumaan heinäseivästikkaille, jotka väkersin tässä pari viikkoa sitten - maalasin muuten heinäseipäät valkoisella huonekalulakalla, tuli mielestäni tosi kauniin väriseksi!


Jippii - huomenna on perjantai, leppoisa viikonloppu tulossa, tein viikkosiivot jo tänään, joten huomenna voin aloittaa viikonlopun heti, kun tulen kotiin...taidanpa hakea kimpun tulppaaneja töistäpäin! Väkerrystä, heppojen kanssa touhuamista, laiskottelua - niistä on mun viikonloppuni tehty...ellei sitten poijat keksi jotain jämerää...

Leppoisaa viikonloppua kaikille!7 kommenttia:

 1. <3 Näitä sun tekstejä on mukava lueskella.
  Kaunis kortti, kauniit tikapuut ja ei ainakaan oo tekemisenpuute siellä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - sinun blogiasi lueskellessa olen taas innostunut leipomaan ;o)

   Poista
 2. Voi poikia!!
  Toivon että viikonvaihde on rauhallisempi ja saat nautittua.

  Mukavt nuo sun tikkaat =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan näin - kertoilen taas täällä, millainen viikonloppu oli! Kiitos, tykkään itsekin kovasti noista tikkaista.

   Poista
 3. Kyllä nuo eläimet värittävät kummasti päivää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä - sinullakin näyttää olleen vauhdikas kärryttelyreissu...huh, onneksi ei käynyt pahemmin.

   Poista
  2. Voit arvata, että seuraava kärryreissu vähän jännittää. Kunhan saadaan aisat ensin kuntoon. Potkuremmin hommaan kyllä varmuudeksi, jos herra vaikka ei oppinut mitään..Kiva, että piipahdit blogissani:)

   Poista