...tervetuloa seuraamaan väkerryksiäni ja ajatuksiani - toivottavasti viihdyt ja palaat uudelleen!

lauantai 7. huhtikuuta 2012

"Vatkattu marjapuuro..."

...marjapuuron värisistä Janne-langoista piti tulla jossain edellisessä kirjotuksessa olevan kuvan mallilla sukat, mutta jotenkin vaan kyllästyin kesken kaiken ja purin koko jutun.Niinpä langoista tulikin "vatkattua marjapuuroa" - malli on muunneltu jostain Ullaneuleen mallista vähän lisäten ja vähän poistaen.
Käytiin muuten Rinkelin kanssa tiistaina eläinklinikalla, kun ontuu aina vaan toista takatassuaan - eikä ollut turha reissu, sillä takajalan polvesta on mennyt eturistiside poikki. Lääkäri kertoi, että on varmastikin mennyt pikkuhiljaa ja jokin loikkaus on sitten ollut se viimeinen "niitti", joka on katkaissut siteen kokonaan. Nyt sitten odotellaan vajaan kahden viikon päässä olevaa leikkausta, jossa jalka korjataan. Siihen asti vältetään (lue yritetään) pomppimista, hyppimistä ja juoksemista mahdollisimman hyvin ja annetaan särkylääkettä. Helpotuksesta huokaisin siinä vaiheessa, kun vika löytyi ja se on korjattavissa. Suosittelen Seinäjoen eläinklinikkaa lämpimästi, itse en siellä ollut aiemmin käynytkään. Palvelu oli erittäin ystävällistä ja hellyttävää oli mielestäni se, että lääkäri kutsui meidät sisään sanoilla "nyt olisi Rinkelin vuoro" ja lääkäri kertoi Rinkelille, että "sulla on nyt kuule mennyt jalasta ristiside poikki, olet tainnut riehua vähän liikaa". Luottavaisin mielin menen sinne uudestaan 17.4.

Tuli muuten mieleen, että mun lankalakkoni on kestänyt 1,5 kuukautta, ainuttakaan kerää en ole ostanut eikä kyllä oikeastaan ole ollut kovin tuskallistakaan olla ostamatta, lankoja on kyllä riittänyt ja riittää vielä piiiiiiittttttkääääään...Hyvä minä!

Olen tänään tekemässä poikkeuksen - aloitan nimittäin uutta väkerrystä, vaikka edellinen on vielä puikoilla. Näillä kesken olevilla lapasilla ei onneksi vielä ole kiire - lapasten saajalla ei ole pienintäkään aavistusta siitä, että tulee tälläiset joskus saamaan, mutta hän on Pariisi-fani, joten mikä sopisi hänelle paremmin kuin Eiffel-torni-lapaset? Mallin löysin Ravelrysta ja muokkasin sitä hieman aloituksen osalta. 
Nyt aion aloittaa värikkäistä langoista lapasia, jossa kokeilen mallia, jonka itse suunnittelin tässä joku viikko sitten...katsotaan nyt, mitä tulee vai tuleeko mitään...
 Mukavaa muuten, kun on neljä päivää vapaata - siivosin jo viime viikonloppuna kunnolla ja nyt sitten torstaina töitten jälkeen pikaisesti, joten ei tarvitse siitäkään murehtia. Nyt saa vaan olla ja köllötellä ja tehdä mitä huvittaa. Tyttärilläkin tuntuu olevan mukava pääsiäinen - esikoinen oli eilen koko päivän "liikenteessä" kavereitten kanssa, nuorimmainen sai yökylään rakkaan ystävänsä, joka on myös meidän kummityttö.

Tässä kirjoittamisen lomassa odottelen, josko joku noita-akka osaisi meille - herkkuja on ainakin varattuna virpojille. Toivottavasti nyt ainakin joku tulee käymään, jottei tarvitse itse kaikki napostella ;o)

Aurinkoista ja rentouttavaa pääsiäistä kaikille!

6 kommenttia:

  1. Onpa kauniit sukat!
    Mukavaa ja nautinnollista pääsiäistä sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - kummityttöni valitsi jo nämä sukat itselleen, kun annoin hänen valita sukkavarastosta mieleisensä ;o). Toivottavasti sinulla on ollut mukava pääsiäinen, itselläni oli ainakin rentouttavaa...

      Poista
    2. Oi, miten mieleenpainuvaa varmasti pikkuiselle kun saa itse oikein valita =D

      Poista
    3. Hihii..."pikkuinen" on kylläkin jo 14-vuotias, mutta kovasti oli mielissään sukista...;o)

      Poista
  2. Olen kaupoissa ihmetellyt niitä hervottoman isoja kynttilälyhtyjä.. mutta tuo kukka-asetelma on hieno!! Vieläköhän lyhtyjä mahtaa löytyä joulun jäljiltä, aion varastaa sulta tuon
    idean!! ;o))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista - varasta kaikessa rauhassa tuo idea, jonka olen itsekin jostakin napannut...Nyt voi löytää tosi edullisesti kynttilälyhtyjä poistoista, kannattaa etsiskellä...Mukavia kevätpäiviä!

      Poista