...tervetuloa seuraamaan väkerryksiäni ja ajatuksiani - toivottavasti viihdyt ja palaat uudelleen!

perjantai 15. maaliskuuta 2013

Kiitos tuhannesti...

...salainen ystäväni! Postilaatikossa odotteli keskiviikkona mukava paketti - ai että taas tykkäsin, kiitoskiitoskiitoskiitoskiitos!!!!!!!!!!!!

Paketissa oli kuivattuja aprikooseja (taidanpa napostella ne viikonloppuna), pääsiäisruohon siemeniä (täytyypä kylvää viikonlopun aikana), suloisia pieniä tipuja ja aivan älyttömän ihanan väristä sukkalankaa, joka oli paketoitu kauniisti, mutten malttanut odottaa, että olisin ottanut paketista kuvan ennen avaamista ;o). Paketissa oli myös mukava kirje, jossa sain kannustavia sanoja tulevaa jalkaleikkausta varten - totta, SNY, sitten on aikaa väkerrellä! Kaipailit ystäväni myös vinkkiä siitä, mitä suklaata voin syödä - kaikkia muita, mutta en selkeästi pähkinäsuklaata tai esim. Geishaa, niitä, jossa lukee "saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää", voin kyllä syödä ;o)
 Lupasin jo viime viikonloppuna, jotta ottaisin kuvia valmistuneista väkerryksistä, mutta niin se vaan jäi...No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan - tässä viime aikoina valmistuneita väkerryksiä, kaikki muut menevät lahjakätköön paitsi "itselle hyvälle tytölle" olen tehnyt nuo valkoiset polvisukat, ovat olleet kerran jo käytössäkin ja lämpimät olivat!
Mukavaa viikonloppua kaikille!

8 kommenttia:

  1. Hienoa se tuli perille! :) tuosta langasta pitäisi tulla yksi pari pitkävartisia sukkia, se on sen verran ohutta, että riittää pitkälle. Kiva, että tykkäsit.

    t. sny

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, tykkäsin todella paljon! Aurinkoista viikonalkua sinulle!

      Poista
  2. Ihana paketti.

    Ja upeita valmistuneita töitä!

    VastaaPoista
  3. Kiva pääsiäispaketti.
    Olet muutenkin ollut kovin ahkerana käsitöiden osalta.

    VastaaPoista
  4. Sinulle on haaste blogissani :-)

    VastaaPoista