...tervetuloa seuraamaan väkerryksiäni ja ajatuksiani - toivottavasti viihdyt ja palaat uudelleen!

keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Mukava ja ei niin mukava...

...on ollut tämä keskiviikko. Mukavaa tässä päivässä on ollut ensin aamusta pikkuisen I:n touhuja seuraten ja sitten rakkaan serkkuni kanssa tehokas "terapiakolmetuntinen" - kylläpä taas oli mukava nähdä ja rupatella maailmaa parantaen hyvän ruoan parissa!

Ja sitten niin ei mukavaa oli ortopedin vastaanotolla - leikkauspäätös pysyi ja nyt on laitettu uusi maksusitoumuspyyntö leikkauksesta vakuutusyhtiölle ja ortopedi määräsi saman tien sairaslomaa leikkaukseen asti. Tulevassa leikkauksessa otetaan luutuneesta luusta siihen kasvanut ylimääräinen luu pois ja tarkistetaan ylimääräisen "luumötikän" alla olevan jänteen kunto (epäily on, että tuo mötikkä painaa jänteeseen)  ja katsotaan yhden nivelen tilanne ja jos se on löysä, nivel jäykistetään. Sairasloma tuli kyllä yllätyksenä, sitä en osannut ajatella lainkaan, että joutuisin jo nyt sairaslomalle. 

Soittelin saman tien yhdelle ystävälleni ja kysyin hänen halukkuuttaan liikuttaa Turrea sen aikaa, kun itse en pysty. Onneksi hän innostui kovasti eli nyt on sekin asia hoidossa.

Pitkä ja ehkä kivinenkin tie on siis tulossa, mutta yritetään pysyä järjissään...

Kaikesta huolimatta mukavaa pääsiäisen aikaa kaikille!

1 kommentti:

  1. Voi ei!! Kielsikö se lääkäri samantien ratsastuksenkin? :/ Eikö jalkaa kuvattu silloin alunperin vai eikö vaan huomattu luun sirpaleita? Onko sun hepat opetttu kärryjen eteen? Siinähän ei kovasti jalka rasittuisi, kun kärryttelisi ja on paljon kaikenlaista muutakin mitä voi touhuta, vaikkei selkään pääsekään. En nyt löytänyt erästä artikkelia, josta raskaana ollessa keräsin vinkkejä maastakäsin työskentelyyn, mutta jos löydän niin lähetän linkin sulle.

    - sny kevät 2013

    VastaaPoista