...tervetuloa seuraamaan väkerryksiäni ja ajatuksiani - toivottavasti viihdyt ja palaat uudelleen!

sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Jännitystä ilmassa...

...suuntaan nimittäin matkani huomenna Tampereelle Mehiläisen sairaalaan jalkaleikkaukseen...Operaatio pitäisi olla päiväkirurginen juttu ja pääsen huomenna illalla jo kotiin...vähän (tai itse asiassa aika paljonkin) kyllä jännittää, sitä en voi kieltää. Olen yrittänyt tehdä kotona kaiken mahdollisen, mitä nyt pystyn ennen kuin joudun "jalkapuoleksi", jolloin tekeminen on sitten erittäin rajoittunutta pitkään (no, onneksi läheiset ovat luvanneet auttaa koti- ja tallitöissä). Kirjaston kirjoja on vino pino odottamassa ja onneksi esikoisella on paljon elokuvia, joita voin sitten soffan pohjalla maatessani katsoa ja kuluttaa aikaani. Lankavarasto on kannettu kokilta (vintiltä) alas ja nyt sitten alkaa toimimaan sukka- ja lapastehdas todenteolla. 

On vähän ollut hiljaiseloa blogirintamalla, en ole juurikaan netissä edes ollut sairaslomani aikana, tässä on ollut niin monenmoista sekä omassa olossa että lähipiirissä...mutta eiköhän kaikki kevätauringon lämmittäessä järjesty...

Nuorempi tyttäreni halusi itselleen tennarisukat, joten nehän sitten tekaisin, vaikken itse ole turkoosin ystävä, niin täytyy sanoa, että mielestäni näihin sukkiin väri sopii tosi hyvin. Muitakin sukkia on valmistunut pino, mutta ne on vielä kuvaamatta, joten ne paljastuu myöhemmin. 
Näytänköhän minäkin samalta kuin Ropsu huomisen jälkeen, kun rötkötän sohvalla?
Kerron kuulumisia sitten, jahka hieman pääsen jalan kanssa alkuun...

2 kommenttia:

  1. Kyllä kaikki hyvin menee, siitä pitää lähteä! Jos noin rennosti sohvalla löhöilet, on leikkaus mennyt varsin hyvin;) Jalat vaan koholle niin helpottaa!

    VastaaPoista
  2. Jos kaikki meni hyvin, olet varmaan päässyt tänään kotiin :) Postisedällä olisi sinulle paketti, jospa joku hakisi sen puolestasi, jollet pääse itse liikkeelle. Pientä piristystä toipilasaikaan.

    - sny kevät 2013

    VastaaPoista