...tervetuloa seuraamaan väkerryksiäni ja ajatuksiani - toivottavasti viihdyt ja palaat uudelleen!

torstai 7. maaliskuuta 2013

Totaalista lomailua...

...olen lomaillut tämän viikon ja ollut niin täysin lomalla, etten ole muistanut edes postia hakea yhtenäkään päivänä kuin vasta illalla ;o).
Taisipa olla tiistai, kun laatikossa oli mukava yllätys SNY:ltä - "nyssäkkä" heijastinnauhaa ja hauska heppakortti. Kiitos kovasti, teen tuosta heijastinnauhasta varmasti itselleni heijastimen, ne ovatkin kovin tarpeellisia täällä mörköperällä, jossa ei noita katuvaloja liikaa todellakaan ole. 
Jossain vaiheessa lupasin esitellä meidän tallin - joten tervetuloa "Mörköperän tallille" 
Sitten haluan ilman muuta esitellä uudet jäsenet "karvakorvaperheessämme" 
- tallipupumme Muppe ja Max! 
Puput pääsevät päivisin pomppimaan Turren karsinaan ja voi sitä riemua, kun on tilaa hyppiä ja pomppia!
 Muppe
Max
Meillä kissatkin näyttävät lomailevan 
- hihhii, ne kylläkin lomailevat joka päivä...kovin rentoa meininkiä, vai mitä? 
Omaan lomailuuni on (yllättäen!) kuulunut hevosten kanssa touhuamista, pitkiä maastolenkkejä, laiskottelua ja kaikkea mukavaa kotoilua - nautin kaikista eniten tälläisestä "kotoilulomasta"! Hyvää mieltä on tuottanut eritoten tällä viikolla se, että sain piristettyä erästä ihmistä hänen koettua kunnon "takapakin" - kävimme kaksi kertaa rennolla maastolenkillä yhdessä...tosin se toinen maastolenkki ei niin kovin rennon rauhallinen ollut, koska Samppa-herra päätti, että nyt laukataan TÄYSILLÄ ja jarrut meinas olla vähän hukassa...

Rentoa loppuviikkoa kaikille - huomasin muuten, että sivuilla on pian 10 000 klikkausta, kun se raja menee rikki, järjestän jonkinsortin arpajaiset!

14 kommenttia:

  1. Kiva ylläri ja oikein mukavalta kuulostanut lomailu :).
    Minulla ollut ihan kiva hiihtoloma, mitä nyt on iskenyt flunssa.. joten ei niin kivaa enää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi, että flunssa on häirinnyt lomailuasi - toivottavasti olet päässyt jo niskan päälle!

      Poista
  2. Se löysi perille! Ajattelinkin, että varmaan lomailet ja ettet ole postia hakenut. Nuo heijastimet tuntuvat ainakin itselle olevan todella tarpeen, jos vaikkapa maastoilee illalla. Kissatkin näyttävät rennosti ottavan :)

    T. Sny

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heijastimelle tulee kyllä käyttöä, olen yrittänyt miettiä, että minkälaisen sitä tekisi - jostain olen joskus löytänyt pöllön mallisen heijastimen, joten taidankin etsiskellä sitä ;o)

      Poista
  3. Oih, sinulla on oikein pieni eläintarha.
    Itse haaveillut hevosesta, mutta ei elämäntilanne salli - kuitenkin kun teen epäsäännöllistä kolmivuoro duunia, en tiedä mistä hevosellekkin aikaa repisin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä isäntä jo tuumasi, kun toin puput kotiin, että eiköhän nämä eläimet hetkeksi piisaa - outo tyyppi! Paikalliselta palopäälliköltä saisin hankittua lampaita ja kanoja, mutta pitää tuota isäntää vähän vielä lämmitellä...Kokeile katsella, jos löytäisit vuokrahepan, jolla saisit käydä "harjoittelemassa", miltä oman hepan omistaminen tuntuu ja riittääkö aikasi. Niin ja lämpimästi tervetuloa lukijakseni!

      Poista
  4. Oisko tästä pöllöstä apua? http://www.ravelry.com/patterns/library/owl-granny-square-3

    Voisitt tehdä tästä vaikka vaan tuon pöllön, virkkaa vartalon ulompikerros ja silmien mustuaiset sillä heijastinlangalla ;) Tai pujota sitä valmiiseen pöllöön :)

    T. Sny

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä SNY, tuossahan mulle on pöllö! Taidan kokeilla jo tänään, kun saan kohta edellisen työn valmiiksi! Mukavaa lauantai-iltaa sinulle SNY!

      Poista
  5. Herttainen muistaminen! Tallissa on kaikki niin hyvässä järjestyksessä,ENSIAPUKAAPPIA myöten. Onko sisällä sidetarpeiden lisäksi porkkanoita? kysyy järjestystä ihaleva ... Mirrukat on fiksuja, kannattaa huilata välillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, SNY hemmottelee minut aivan pilalle ;o)! Tuo tallin ensiapukaappi on tuvan vanha kaappi, jolle ei sisältä löytynyt remontin jälkeen paikkaa. Kaapissa on oikeasti heppojen ensiaputarvikkeita, porkkanat löytyy tuosta isosta saavista, joka näkyy kuvissa, jossa hevosten muutkin ruoat ovat! Noi mirrit kyllä jaksaa huilata, nytkin molemmat vetelee hirsiä sohvalla...

      Poista
  6. Kaiva muistaminen :)
    Tallista näkee miten todella rakastat eläimiä.
    Kivaa kun raotit meillekin tallin ovea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kyllä nuo eläimet ovat meidän koko perheelle tosi tärkeitä ja rakkaita...nytkin toinen kissoista nukkuu tyytyväisenä sylissä ;o)

      Poista
  7. Katselin kateellisena sinun talliasi. Itse tiedän, ettei minulta hevosen omistaminen onnistuisi. Aika on muutenkin kortilla. Ja rahaakin se söisi paljon, sillä omalle tallille ei ole tilaa. Vaan rahaa kyllä syövät tunnitkin, juuri tänään taas laskun saaneena.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän nuo karvakorvat vievät aikaa ja rahaa, mutta se, että ovat omassa pihassa, jotta voi lähteä ratsastamaan koska vaan ja miten usein haluaa (itse ratsastan n. viitenä päivänä viikossa ja joskus molemmilla hevosilla samana päivänä) ;o). Vielä kun perheessä on 2 ratsastajaa, tulee huomattavasti halvemmaksi, että on omia hevosia, ainakin jos käytäisiin yhtä paljon ratsastamassa vieraalla. Mutta toisaalta sanonta "hevoseton on huoleton" pitää aika hyvin paikkansa...

      Poista