...tervetuloa seuraamaan väkerryksiäni ja ajatuksiani - toivottavasti viihdyt ja palaat uudelleen!

lauantai 23. maaliskuuta 2013

Ei pöllömpää...

...nimittäin mulla on alkanut 12 päivän LOMA, josta vasta ensimmäinen menossa ;o). Lomasuunnitelmissa kampaajalla rentoutumista, rakkaan serkkuni tapaamista, kirjoja, väkerrystä, hevostelua, kotoilua, tuunailua, laiskottelua...kivaa!

Väkerryksiä on valmistunut mukavaan tahtiin - tässä vähän kuvakavalkadia väkertelyistäni...

Sain syksyn SNY-ystävältäni synttärilahjaksi Kool Aid-väriä ja 2 kerää Nalle-lankaa, tässä joku aika sitten kävin tuumasta toiseen ja värjäsin langat, helppoa ja mukavaa puuhaa! 
Pöllöjäkin on valmistunut lisää - tuo isompi pöllö on ystävälleni, joka ihastui tekemääni pöllöön, tuo pienempi on helistin (sisällä 2 kulkusta) ja sen saa sukuun pian syntyvä pikkuinen, pikkuinen saa myös nuo tennarit.
Meillä on hassu varpunen - se on varmasti kolme viikkoa ollut JOKA aamu ikkunan alla olevassa puskassa ja laulaa innokkaasti. Sain napattua ikkunan läpi kuvan yhtenä pakkasaamuna, mielestäni oikein onnistunut otos, vai mitä olette mieltä?
Samaisena pakkasaamuna otin muitakin kuvia ikkunan läpi, luonto oli todella kaunis, jälleen kerran!
 
Tänään olin aamulla reipas, nousin ylös ennen seitsemää, hepat oli ulkona jo pian seitsemän jälkeen, talli oli siivottu yhdeksään mennessä ja oltiin Sampan kanssa matkalla maastoilemaan jo ennen kymmentä. Kun tultiin Sampan kanssa tyytyväisenä takaisin kotiin, lähdettiin Turren kanssa tekemään sama, noin tunnin pituinen maastolenkki. Turre piehtaroi aina tyytyväisenä, kun pääsee lenkin jälkeen takaisin tarhaan, eikä tämä päivä ollut poikkeus...
Mukavaa viikonloppua kaikille kotikuusten juurelta!

6 kommenttia:

  1. Tosi hieno lintukuva! Pöllöt ja tennarit on ihkuja. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - tennarit ja helistinpöllö menivät jo uuteen kotiin odottelemaan omistajaansa ;o)

      Poista
  2. Hauskat pöllöt! Olen samaa mieltä, että aikaiset aamut on kauniita nyt, puoli seitsemältä jo aurinko näyttää kirpakassa pakkasessa säteitään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - me hevosihmiset ollaan kyllä henkeen ja vereen myös ulkoilmaihmisiä, vai mitä?

      Poista
  3. Millaista tuli langasta valmiina? Söpöjä nuo pöllöt ja ihanat tossut! Sinähän olet reippaana ollut, jos tallihommat tehtynä ja kaks maastolenkkiä jo ennen puolta päivää!! :)

    t. sny

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Langoista tuli herkullisen väriset, varsinkin valkoisesta värjättynä, laitan niistä kuvia, jahkaa saan ne kerityksi kerälle ;o)

      Poista