...tervetuloa seuraamaan väkerryksiäni ja ajatuksiani - toivottavasti viihdyt ja palaat uudelleen!

perjantai 14. kesäkuuta 2013

14.6.2013 klo 8.41...

...piippiip...puhelin piipitti tekstarin tänä aamuna ennen klo 9 - "Onnea! Sinut on valittu opiskelijaksi...".Jes, hyvä minä vai pitäiskö sanoa "hullu, mihin taas pääs lykkäät...". Mutta siis joo, minusta tulee opiskelija 8 vuoden tauon jälkeen, tosin työn ohessa, mutta aloitan syyskuulla opiskelut tähtäimenä vuonna 2016 ylemmän amk:n paperit taskussa! Lähipäiviä on pari kertaa kuussa, loput itse opiskelua kotona. Tämä tyyli sopii mulle, saan itse aikatauluttaa, koska luen tai teen tehtäviä - näin opiskelin aikoinaan sekä merkonomiksi että tradenomiksi. Molempien opintojen päätyttyä vannoin, etten ikinä enää...mutta tässä sitä taas ollaan...jotenkin sitä kaipaa itsensä haastamista. Erityisen iloinen olen siitä, että pääsin kirkkaasti sisään, sain mielestäni aivan LOISTAVAT pisteet...muutamaa pistettä vaille täydet - tästä on hyvä jatkaa! Pääsykokeissa kävin muutama viikko sitten ja sieltä lähtiessä fiilikset oli vähän sekavat, mutta hyvinhän ne meni, kun näin kävi.

Voisin kuvitella, että tentteihin lukiessa ja lähipäivillä sukkaa pukkaa aika paljon - onneksi on lankavarastot kunnossa ;o). Mitään kirjoneuletta ei tuolloin kyllä tehdä, mutta perussukat on aina hyvät! Mukavaa muuten sekin, että yksi entinen työkaverini ja erittäin mukava ihminen aloittaa saman, saamme tukea toisiamme opintojen edetessä!

Join sitten oikein kunnon kaffit tämän kunniaksi - lämmintä raparperipiirakkaa kermavaahdolla ja kupponen kaffia, mielestäni ansaitsin!

3 kommenttia:

 1. Nonni, mahtavaa! Onnea opiskelijalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti - pitäis vissiin lähteä koulureppuostoksille ;)

   Poista
 2. Onnea! Sitten ei ole vapaa-ajan ongelmia vähään aikaan(jos niitä ennenkään on ollut), kirjallisia töitä, kun varmasti riittää!

  VastaaPoista