...tervetuloa seuraamaan väkerryksiäni ja ajatuksiani - toivottavasti viihdyt ja palaat uudelleen!

maanantai 17. kesäkuuta 2013

Porkkanantuoksuista postia...

...voi vitsi, sain jo aiemmin kevään SNY-emolta Heidiltä vihiä, että minulle olisi tulossa porkkanantuoksuista postia!!! Hihhii, minä sain porkkanaruusupaketin Lankaliiteristä, kiitos kovasti mukavasta paketista! En tiedä, onko Heidi vinkannut, että ruskea on yksi lempiväreistäni, sillä paketissa oli vyyhti upean suklaanruskeaa paksua Pirkka-lankaa, ohje lovikkalapasiin, suloiset silmukkamerkit ja ihanalta tuoksuva vaniljateepussi - kiitos, kiitos, kiitos!!!
Meille on talliin tulossa perheenlisäystä, siellä nimittäin pääskynen hautoo ahkerasti. 
Lintu on tehnyt pesän aitiopaikalle, josta pystyy seuraamaan hevosten touhuja, saas nähdä, milloin pesästä pilkistää suloisia, pieniä pörröpäitä ;o).
Olen tässä parin viimeisen viikon aikana käynyt ahkerasti läpi lanka- ja askartelutarvikevarastoa ja laittanut myyntiin sellaisia, joita en itse tarvitse tai sitten into ko. juttuun on laantunut, eikös sitä sanota, että toisen romu on toisen aarre...moni lankakerä, lehti tai askartelutarvike on löytänyt uuden omistajansa ja minä olen saanut tilaa kaappeihin eli molemminpuolinen hyöty ;o). 

Mukavaa alkanutta juhannuksenalusviikkoa kaikille
 
p.s.
Oon aivan täpinöissäni - ystäväni kysyi tänään, lähdenkö hänen kanssaan värjäämään lankoja luonnonkasveilla, hänen tuttunsa pitää pienelle porukalle viikonlopun heinäkuulla, jippii...

2 kommenttia:

  1. Huippu paketti.

    Pieniä lintupoikasia :).
    Me vaihdettiin huoneiden järjestystä ja mietin, mistä luopua :D. En keksinyt :)

    VastaaPoista
  2. Hienon paketin olet saanut. Jään odottelemaan värjäyskokemuksia, sillä itse olen myös siihen lajiin tänä kesänä onnellisesti hurahtanut.

    VastaaPoista