...tervetuloa seuraamaan väkerryksiäni ja ajatuksiani - toivottavasti viihdyt ja palaat uudelleen!

lauantai 11. helmikuuta 2012

Sukkaa pukkaa...

...jos pukkaa...eipä ole nimittäin kovin montaa kertaa ottanut näin "hietaan" tehdä jotain...Aloitin jo yli viikko sitten illuusiokuvioisia kissasukkia, jotka näytti kuvassa mielestäni tosi hienoilta. Noh, englanninkielinen ohje vaikutti niin hermoja raastavalta, joten en viitsinyt ruveta sitä edes yrittämään suomentaa. Netistä löysin jonkin ohjeen, miten näitä tehdään - helppoa varmaankin, mutta ilmeisesti nämä sukat olisi pitänyt tehdä varpaista aloittaen, jotta kuvio tulisi kunnolla näkyviin. "Varpaista varteen" - kirja kyllä löytyy ja ohjeet siinä on selkeät, mutten siltikään ollut tyytyväinen mihinkään niistä kymmenestä aloituksesta, jotka saivat purkutuomion, joten tyydyin tekemään perinteisen kaavan mukaan...nyt tökkii nämä sukat jo niin vietävästi, että on pakotettava itsensä, että ne eivät jäisi keskeneräisiksi...Kuvan ottamisen jälkeen tosin ensimmäinen sukka tuli valmiiksi, mutta siltikään en tykkää...ei aina voi onnistua...Jotain positiivista sentään, lankana on itselleni uusi tuttavuus Janne, joka on mukavan tuntuista neuloa.



Tähän lopputulokseen olen sentään tyytyväinen - lankana Maija, joka tuntuu olevan tosi riittoisaa, näihin joululahjakätköön meneviin lapasiin meni vajaa 50 g:n kerä kumpaakin väriä.



Lisää lankaakin on tullut hankittua - tällä kertaa suurin osa tilausvillasukkiin. Kaikki Vuorelman Veto-langat valmistuvat jossain vaiheessa villasukiksi, jotka rakkain ystäväni tilasi omaan joululahjakätköönsä. Satakieli-langasta valmistuvat varmastikin ne lapaset, jotka aion tehdä ystäväni tyttärelle rippilahjaksi...



Katit ovat taas viettäneet omaa viikonloppuaan perinteitä noudattaen - Rinkeli on laiskotellut nojatuolissa kuorsaten (oikeasti, se kuorsaa kuin miehet!!)



Ja Ropsu on katsonut telkkaria mielenkiinnolla - tällä kertaa taisi olla Avaran Luonnon-vuoro...



Itse kävin eilen ratsastamassa kahden viikon ankaran pakkasjakson jälkeen - Turrella tuntui olevan virtaa melkoisen paljon, joten otettiin muutama kunnon laukkapätkä, jotta herra sai purettua energiaansa. Samalla tuulettui kyllä munkin pää kunnolla ja oli hyvä olo sen jälkeen. Tänäänkin lähden mitä luultavammin myös maastoilemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti