...tervetuloa seuraamaan väkerryksiäni ja ajatuksiani - toivottavasti viihdyt ja palaat uudelleen!

torstai 16. helmikuuta 2012

Voi jeekura vie...

...nyt pääsi kyllä SNY yllättämään mut aivan täysin...ajattelin paketin tulevan ensi viikolla, kun sain ystävänpäiväkortissa vinkkiä, että paketti tulee lähiaikoina. Mutta iloinen yllätys odottikin aamulla postilaatikossa...Olisi siinä ollut naapureilla ollut ihmettelemistä, jos olisivat olleet yhtä aikaa laatikolla, kun ääneen hihkaisin, että "JES"! Heti, kun pääsin sisälle ja ennenkuin ehdin ottaa edes takkia pois päältä, piti paketin sisältöä tutkia ja ihastella.

Miten ihmeessä SNY tiesit, että pidän kovasti liukuvärjätyistä langoista ja miten osasit senkään arvata nappiin, vaikka kerroin pitäväni maanläheisistä väreistä, että tykkään kovasti myös kirkkaista langoista ja varsinkin punasävyisistä (paljastetaan tässä, että myös oranssisävyisistä), eritoten lapasissa ja sukissa on mukava leikitellä väreillä. Molemmat langat olivat itselleni uusia tuttavuuksia - ihanan pehmoisia kumpainenkin. Kamelilangasta teen varmastikin itselleni kirjoneulelapaset (malli on jo mielessä - täytyy vaan etsiä omista varastoista toinen sopiva lanka kamelin seuraksi) ja toisesta langasta tulee itselle sukat - näistä ei tehdä muille mitään, ihan itseäni hemmottelen!

Paketissa oli myös dippijauhoa - mistä tiesit, että suuri heikkouteni on sipsit ja dippikastike vai olenko senkin paljastanut jo?

Lisäksi sain pari hedelmätikkaria sekä salmiakkia (vanhaa kunnon Lakrisalia, josta toinen pötkö on jo pian naposteltu tässä koneella istuessani) - nuo herkut taitaa kadota jo tänään parempiin suihin (mutta ei muitten suihin kuin minun...), mutta dippikastike saa jäädä odottamaan lauantai-illan herkuttelua.

Lisäksi kirjeesi sai hymyn huulilleni - kiitos kysymästä, ihan hyvää kuuluu ja kevättä odotellaan kovasti, on mukavaa kävellä reilun 2 kilometrin työmatkat, kun ei enää ole aamulla eikä iltapäivällä säkkipimeä, kun matkaa teen.

Ihka ensimmäisenä SNY-paketissani oli kirjeen lisäksi 1 kerä Camel Hair-lankaa, 1 kerä Lana Grossa-sukkalankaa, pussi Kotigastronomien Taco DipMixiä, 2 tikkaria ja 2 pötköä Lakrisal-salmiakkia.
Kiitos tuhannesti vielä sinulle salainen ystäväni - nautitaan pitenevistä päivistä!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, että onnistuin yllättämään, vaikka ihan arvasin mistä saattaisit pitää. Toivottavasti näen tulevaisuudessa täällä blogissasi mitä niistä syntyy. Terveisin Sny

    VastaaPoista
  2. Todellakin osasit yllättää - kiitos vielä. Kameli on jo puikoilla, joten varmastikin lähiaikoina näet kuviakin ;o)

    VastaaPoista