...tervetuloa seuraamaan väkerryksiäni ja ajatuksiani - toivottavasti viihdyt ja palaat uudelleen!

keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Diagnoosina neuloosi...

Hihhii...nyt siitä on oikein "mustaa valkoisella" - siis muahan on vaivannut tämä jo pitkään ja nyt siitä on todiste kahvimuksissakin, jonka tuotin kaverilla Helsingistä...siis "Miul on neuloosi".

Neuloosimukin vieressä on SNY:n lähettämästä Jawoll Magic Dégradé-langasta tehdyt palmikkosukat, joiden malli on Novitan sukkalehdestä. Vaikka lanka on suht´ ohutta, sitä oli mukava neuloa.

Toinen diagnoosi vois olla krooninen "lankahamstraus" - käväisin tänään äitini kanssa Seinäjoella KuDoke-gallerian loppuunmyynnissä, josta nappasin mukaani 15 kerää Janne-lankaa alle 2 €/kerä! Lisäksi mukaan tarttui yhdet neliskanttiset puikot ;o). Ei ollenkaan pahan hintaisia, vai mitä?
Kävin muuten samaisella reissulla jalasta tarkastuksessa, paraneminen etenee oletetusti ja puolentoista viikon päästä saan jättää toisen kepin pois ja ruveta pikkuhiljaa astumaan jalalla, joten kyllä se tästä! Juhannuksen jälkeen saan kokeilla ratsastustakin, tosin saattaa kuulemma olla vähän hankalaa, kun nivel on niin jäykkä ja hermotus ei pelaa oikein kunnolla, mutta sen näkee sitten! Ruuvit poistetaan luultavasti muutaman kuukauden päästä, jotta nivel saadaan takaisin liikkuvaksi. Nyt vaan ankaraa jumppaamista, jotta jalka tulee kuntoon ennen OIKEAA KESÄLOMAA ;o)

Eilen napsin valokuvia meidän pihalta, kun mielestäni luonto näytti niin kauniilta!
Kotikoivuissa on pienen pienet lehdet...
Kotitie...
Tämä kaveri mönki kotitiellä, näytti ennustavan poutaa...

2 kommenttia:

 1. Oi! Tulipa siitä kerästä ihanat sukat! <3 Huomenna tai viimeistään perjantaina voit odotella sitten paksua kirjekuorta saapuvaksi ;) Tuo tie näyttää täydelliseltä laukkasuoralta!

  t. sny

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai vitsi, ihanaa odotella taas postia, jippii ja vihdoinkin paljastuu, kuka oikein olet ;o).

   Tuo tie on aivan loistava laukkasuora, pituudeltaan n. 250 m ja tie on hiekkapohjainen ja liikennettä ei ole juurikaan, sillä tie vie vain meidän omaan pihaan!!

   Poista