...tervetuloa seuraamaan väkerryksiäni ja ajatuksiani - toivottavasti viihdyt ja palaat uudelleen!

tiistai 7. toukokuuta 2013

Sukkatulva...

...on vallannut "mörköperän" - sukkia syntyy tasaaseen tahtiin...Mihinkähän mä vielä joudun näitten kanssa???????? No, ehkäpä ne joskus löytää oman kodin, jos ei meillä, niin sitten jossain muualla ;o)

Meidän tietokone oli huollossa ja nyt en jostain syystä saa lisättyä useampaa kuvaa samaan bloggaukseen (murinaa...), sitä en tiedä, onko syy huollon vai bloggerin...joten oli pakko tehdä kuvakollaasi...

Vasemmalla ylhäällä olevista sukista olisin ehdottomasti halunnut laittaa oman kuvan - sain yllärilankakerän viime lauantain kyläreissulla (kiitos Pirita - sulla odottaa täällä oma yllärikerä!). Lupasin kerän antajalle, että opettelen samalla tiimalasikantapään ja sehän onnistui...melkein...ainoastaan yksi isompi reikä tuli reunimmaiseksi, mutta se ei mua haittaa. Nämä sukat eivät muuta meiltä mihinkään vaan tulevat omaan käyttöön, ihan mulle ittelle. Tein näihin myös kärkikavennuksena sädekavennuksen, josta tuli mielestäni muuten ihan kiva, mutta turhan suippo, joten seuraavalla kerralla jätän lopusta välikerroksia pois.

Oikealla ylhäällä on elämäni ensimmäiset Olgat, joiden mallia olen ihaillut jo pitkään - yllätyin, miten helppoa ja mukavaa tuota mallia oli tehdä!

Vasemmalla alhaalla on piirakkasukat Novitan sukkalehdestä ja toiset sukat on Kool Aidilla värjätystä langasta ja palmikon mallin otin jostain neulekirjasta.

Oikealla alhaalla on sitten aivan silkkaa jämäilyä - luulin, että sain tuhottua jo kaikki 7 veljekset, mutta erehdyin pahan kerran, lankakorista löytyi lisää, joten jämäily ja sukkatehtailu jatkukoon...

Aurinkoista tiistai-iltaa - mukavaa, kun ilma on lämmennyt!

6 kommenttia:

 1. Aivan ihania jämäilyn tuloksia sinulla siellä:) Minustakin nuo yllärikerät on niin suloisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos - jämäily on kyllä hauskaa, ikinä ei tiedä, mikä on lopputulos ;o)

   Poista
 2. Ihan pirtsakat sukat tuli yllätyskerästä! Aaaa, koskahan pääsisin hakemaan kerän, jeee! =) Ja peukut tiimalaseille!
  Muutenkin ihania sukkia oot tehny. Mä muuten oon aika pitkällä siinä mun projektissa, vaikka pitikin purkaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiano homma, että purkutuomion saanut projekti edistyy - onhan sulla vielä pari viikkoa aikaa saada se valmiiksi määräpäivään mennessä ;o)

   Mukavaa reissua isoolle kirkolle!!!

   Poista
 3. Ihanat yllärikeräset!!
  Eipä ihme, että jäävät omaan käyttösi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo yllärisukat eivät varmastikaan muuta mihinkään - yleensäkään en malta antaa lahjaksi saaduista langoista mitään eteenpäin.

   Poista