...tervetuloa seuraamaan väkerryksiäni ja ajatuksiani - toivottavasti viihdyt ja palaat uudelleen!

torstai 16. toukokuuta 2013

Keväistä väriloistoa...

...upeaa, sain tänään ihanan keväistä väriloistoa sisältävän paketin tämän kevään salaiselta neuleystävältäni, joka paljastui Jenniksi Hopeahipun blogista! Kiitos Hopeahippu mukavasta keväästä, olet ilahduttanut minua paketeillasi ja blogikommenteillasi joka kerta! Kevään viimeisestä paketista löytyi 2 kerää Bambu-lankaa (taidan tekaista kesäisiä tiskirättejä) sekä kerä tosi kaunista Nallen kukkakedon kranssi-lankaa (tätä ei muuten vielä olekaan!). Lisäksi paketissa oli 5 pussia kukansiemeniä (taatusti kylvän ne johonkin) ja kaksi Kismetin mariannesuklaata! Kiitos, kiitos, kiitos ja vielä kerran kiitos - liityn heti blogisi seuraajaksi, toivottavasti tämä ystävyytemme jatkuu blogiystävyytenä! 
Bloggerin kuvasysteemi tinttailee minulle nykyään jatkuvasti, nyt kuva tulee väkisinkin nurinniskoin...
Itsekin kävin juuri äsken viemässä postiin oman paketteni SNY-parilleni, toivottavasti postipoika on ripeä ja vie paketin pian perille!

Muutenkin on ollut kiva päivä - sain aamusta vieraakseni vanhan työkaverini lastensa kanssa, olipa mukava rupatella pitkästä aikaa! Lisäksi isosisko tuli yllätyskylään, joten piristävä päivä kaikenkaikkiaan! Jalka on vain turvotellut ja kipuillut tänään reippaasti, joten nyt suuntaan nojatuoliin, nostan jalan rahille lepäämään, otan väkerryksen käteeni ja rupean jännittämään Suomen jääkiekkopeliä - pidetään peukkuja Suomen puolesta!

2 kommenttia: