...tervetuloa seuraamaan väkerryksiäni ja ajatuksiani - toivottavasti viihdyt ja palaat uudelleen!

torstai 2. toukokuuta 2013

Toipumisväsymystä...

...vähän tällänen fiilis kuin Rinkelillä - haukotuttaa tämä toipuminen...Maanantaina otettiin yhteensä 13 tikkiä jalasta pois, pohkeen haava oli parantunut erittäin hyvin, mutta jalkaterän haava ei ollut aivan kokonaan ottanut kiinni - nyt haavasta on tullut vähän verta, mutta seurailen vielä muutaman päivän ja soitan sitten maanantaina lääkärille, jos vielä vuotaa. Muutenkin olo on ollut vähän kummallinen tikkien poiston jälkeen, en tiedä, johtuuko siitä vai jostain muusta, mutta jalkakin on vähän oireillut enemmän, oli jo muutaman päivän parempi.

Mutta kyllä tämä tästä...sukkatehdas on toiminut aika kiitettävästi, laitan niistä kuvia, kunhan saan aikaiseksi ottaa kameran käteen. Sukkatehdas on tänään aloittanut SNY:n lähettämästä langasta ja ohjeesta kukkasukkia - näyttää tulevan todella kauniit!

Olen lueskellut tässä parin viikon aikana kolme kirjaa Nora Robertsin sarjasta, jossa on yhteensä neljä kirjaa; Jotain Uutta, Jotain Vanhaa, Jotain Lainattua ja Jotain Sinistä - sopivaa hömppää, johon kyllä uppoutuu kunnolla, viimeinen kirja sarjasta odottelee yöpöydällä, suosittelen lämpimästi myös muille!

Muuten - västäräkistä vähäsen eli kesä tulee, meidän pihassa pimpotteli västäräkki vappuaattona ;o).

Odottelen jo lauantaita, pääsen ihastelemaan pikkuisen I:n touhuja - hyppään isännän autonkyytiin, kun isäntä ja pikkuisen I:n iskä menevät jalkapallomatsiin! Minä jään sitten pikkuisen I:n ja hänen äitinsä seuraksi, voisin veikata, että meillä on pienimuotoinen ompeluseurailta tiedossa ;o).

Nyt kyllä sairaslomalla olen huomannut, kuinka omistan muutaman ihanan ystävän, jotka jaksavat kysellä kuulumisia - erityiskiitokset menevät A:lle, K:lle ja J:lle unohtamatta myös muita...

3 kommenttia:

 1. Kiva, että tykkäät ohjeesta! Laita kuvaa kunhan valmistuvat, olisi kiva nähdä millaiset tuli :)

  - sny kevät 2013

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TODELLAKIN tykkään - nyt vaan on pitänyt ottaa puikoille "vähemmän" keskittymistä vaativaa lätkän takia, joten pian valmistuu aiemmin lähettämästäsi liukuvärjätystä langasta sukat!

   Poista