...tervetuloa seuraamaan väkerryksiäni ja ajatuksiani - toivottavasti viihdyt ja palaat uudelleen!

maanantai 15. heinäkuuta 2013

Noitakeitoksia...

...on kiehunut viikonlopun ajan 7 "noidan" voimin - nyt siis oli se KAUAN ODOTETTU kasvivärjäysviikonloppu! Kauan sitä sai odottaa, mutta tässä kohtaa pitää ehdottomasti paikkaansa vanha sanonta "hyvää kannattaa odottaa". Aivan MIELETTÖMÄN MAHTAVAT 2 päivää takana...

Oli mukavaa oppia taas uutta ja tutustua uusiin, upeisiin ihmisiin! Kokoonnuimme siis 7 naista kyläyhdistyksen rantasaunalle, joka sijaitsee tosi upealla paikalla järven rannalla. Meille kaikille oli mukana uusia tuttavuuksia, mutta tuntui, kun olisimme tunteneet toisemme jo kauan. Lauantaina hurahti patojen äärellä yli kellonympärys ja sunnuntainakin täysi "työpäivä".

Tässä kuvatunnelmia rentouttavan leppoisasta, mutta tuotteliaasta viikonlopusta - hyvää seuraa, upeita noitakeitoksia, mahan täydeltä porukalla tehtyä herkullista ruokaa ja lämmin sauna päivän päätteeksi.
Mitäs sanotte maisemasta, aika kiva, vai mitä? Jos pohkeiden jumiin on luottamista, olen kiivennyt eestaas nuo portaat varmasti 300 kertaa viikonlopun aikana ;)
Uudet keitokset tulelle...

Pata porisee, tässä taitaa olla maitohorsman ja pietaryrtin sekoitus...Tässä lauantain tuotokset kuivumassa "huljuuttelun" jälkeen. 


Tässä koko viikonlopun aikaansaannokseni (25 vyyhtiä) kotipihalla kuivumassa. Näistä on suunnitteilla vaikka sun mitä...
Mua kuulkaa taas vietiin kuin pässiä narusta - innostuun taas pikkuusen, mutta onneksi en oo ainut...hihhii...koskahan seuraavan kerran? Oli pakko tehdä tutkimusretki kotona liiveriin ja vitsit, mitä löysin - värjäämiseen soveltuvia patoja yhteensä seitsemän!

Kiitos vielä kaikille "kanssanoidille", noitajengi kokoontuu uudestaan viimeistään ensi kesänä!

4 kommenttia:

 1. Mä käyn vähän välilä kokeilemas, että joko olis niin kuivia että vois alkaa keriä. Vähän vielä tuntuu kosteilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat sanat, ei malttaasi millään enää odottaa. Sain vyyhdit justiin kuskattua pihalle päivällä, ajattelin, että kuivaa siellä hyvin, niin rupes satamaan ja tuli pikkuusen kiirus hakia ne takaasin sisälle...

   Poista
 2. Hei vaan, kasvisvärjäys on sellainen laji, että siihen jää koukkuun. Ihania värejä, ja mikä mahtava määrä lankaa! Niistä saat aikaiseksi mitä vain. Kasvisvärjätyissä langoissa on se ihanuus, että kaikki värit sopivat hienosti yhteen, eivät riitele keskenään. Yksi värjäyserä on itselleni jäänyt käyttämättä (toistaiseksi), värjäsin pihlajan lehdillä ja se väri on sellainen, että en löydä siihen lisukkeita. Mukavia värjäyshetkiä sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - tähän taitaa kyllä jäädä pahasti koukkuun! Juuri äsken kerin ensimmäisen langan ja meinaan ottaa sen huomenna automatkalle mukaan ;). Olen aivan samaa mieltä, että nuo värit sopivat keskenään, aivan mielettömän upeita!

   Poista